Iščete kakovostno orodje?

Ali iščete kvalitetno in vrhunsko orodje? Ste naveličani, da morate kar naprej druge spraševati, da vam posodijo svoje orodje? Se zanimate za nakup kakovostnega udarnega vrtalnika? Potem imamo za vas odlično rešitev. V trgovini ŽABJEK d.o.o. boste našli najbolj kvalitetno in vrhunsko ponudbo orodja svetovno uveljavljenih proizvajalcev najvišjih kakovostnih razredov.

Njihova tradicija sega že vse v leto 1993. Od takrat so opremili že na tisoče priznanih avtomehanikov, vulkanizerjev in kleparjev. Priljubljeni pa so tudi med navadnimi smrtniki, ki imajo željo po uporabi kakovostnega orodja, s katerim pri delu ne bodo imeli težav. V primeru kakršnih koli napak ali poškodb orodja, kupljenega pri njih, pa vam podjetje vseeno nudi tudi garancijo in hitro servisno podporo. Imajo namreč urejeno potniško mrežo po celotni Sloveniji, tako vam bodo na dosegu vedno in kjerkoli.

Njihova celotna ponudba je v širšem razdeljena na dve skupini. Na opremo in orodje za industrijo in obrt, ter na opremo in orodje za avtoservisno dejavnost. Pri opremi in orodju za industrijo in obrt tako na primer ponujajo široko izbiro pnevmatskih vijačnikov in udarnih vrtalnikov, kvalitetnih orodij za montažo in orodij za pripravo in obdelavo površin.

Ker prisegajo le na najbolj kvalitetno in vrhunsko orodje, boste v njihovi trgovini našli orodje, samo najbolj priznanih in uveljavljenih proizvajalcev najvišjih kakovostnih razredov. Tako boste lahko v primeru udarnega vrtalnika, izbirali med proizvajalci, kot so Ingersoll Rand, Milwaukee, Makita, KS Tools in BGS Technic.
Če se zanimate za nakup, je sedaj pravi čas, saj so na voljo številne akcije, ki vam bodo omogočile, da privarčujete nekaj denarja, saj vemo, da je potrebno za bolj kakovostno orodje dati kar malce več denarja, kot sicer. Nam pa zato dlje časa služi in omogoča, da je naše delo opravljeno res vrhunsko. Pri nakupu nad 80 € imate tudi brezplačno dostavo, zato le pohitite in si priskrbite svoje orodje še danes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *